FEESTEN & PARTIJEN

IN EEN HUISELIJKE GEZELLIGE SFEER

Café Uniek is een bijzonder geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, familiefeest of elke andere gelegenheid. Een unieke sfeer in onze Carrouselzaal met een huiselijk interieur, gezellige kaarsjes, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering. Ook kan de zaal worden uitgebreid bijvoorbeeld het café of ons gezellige Eettuin. Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten.

DE EETKAMER

GEZELLIGE EN KNUS EEN FEEST GEVEN

Door zijn gezellige bar doet deze ruimte meer denken aan een knus café. De Eetkamer is dan ook uitermate geschikt voor groepen van ca. 20 tot ca. 40 personen.De ideale ruimte voor een gezellige bijeenkomst een receptie of klein feestje.

Neemt u contact op voor de mogelijkheden in deze ruimte..

DE CARROUSELZAAL

GEZELLIGE RONDE ZAAL IN HUISELIJKE SFEER

De ronde carrousel zaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer uit voor een gezellig muziekavonden, bruiloften, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen of lezingen. De carrousel zaal is geschikt voor gezelschappen van ca. 30 tot ca. 100 personen. Eventueel kan er vooral tijdens de zomermaanden het terras “de Eettuin” bij aangetrokken worden.

Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op..

TERRAS “DE EETTUIN”

bijzonder geschikt voor een compleet verzorgd feest met bijvoorbeeld een barbecue of een buffet

Meestal staan de mannen rond de BBQ en de dames wachtend op hun maaltijd met een drankje. De Eetkamer verzorgt het graag voor u. Dat wil zeggen: wij zorgen voor alle gerechten, een gloeiend hete en professionele barbecue, maar het bereiden doet u natuurlijk zelf of met z’n allen. Liever een vakkundige kok erbij? Dat regelen we desgewenst natuurlijk ook voor u. Liever een buffet? Geen probleem vraag naar de mogelijkheden. Wij verzorgen de barbecue of buffet graag voor u op ons gezellige terras.

DE VRIJE BROUWER    GULPENER

Gemaakt voor de bewuste genieter die de pure smaak van ons bier kan waarderen.

DOUWE EGBERTS KOFFIE    GEBRAND VOOR NEDERLAND

MET  RUIM 260 jaar ervaring  WEET DOUWE EGBERTS WAT GOEDE KOFFIE IS

BORRELHAPJES

EEN DIVERSITEIT AAN KOUDE BORRELHAPJES

BORRELHAPJES

KWALITEIT WARM BORRELGARNITUUR

UW GASTEN ECHT VERWENNEN?

Dit kan met een heerlijk buffet!

cafe uniek mobiel 22