FEESTEN & PARTIJEN

IN EEN HUISELIJKE GEZELLIGE SFEER

Café Uniek is een bijzonder geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, familiefeest of elke andere gelegenheid. Een unieke sfeer in onze Carrouselzaal met een huiselijk interieur, gezellige kaarsjes, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering. Ook kan de zaal worden uitgebreid met bijvoorbeeld het café of onze gezellige Eettuin. Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten.

PRUUFLOKAAL (KLEINE EETKAMER)

GEZELLIG EN KNUS EEN FEEST GEVEN

Door zijn gezellige bar doet deze ruimte meer denken aan een knus café. Dit maakt het dan ook uitermate geschikt voor groepen van ca. 20 tot ca. 40 personen. De ideale ruimte voor een gezellige bijeenkomst, een receptie of klein feestje.

Neemt u contact op voor de mogelijkheden in deze ruimte.

ZAAL 12 (EETKAMER XL)

GEZELLIGE CARROUSELZAAL IN HUISELIJKE SFEER

De ronde carrouselzaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer uit die ideaal is voor een gezellig muziekavond, bruiloften, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen of lezingen. De carrousel zaal is geschikt voor gezelschappen van ca. 30 tot ca. 100 personen. Eventueel kan er, vooral tijdens de zomermaanden, het terras “de Eettuin” bij aangetrokken worden.

Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op.

TERRAS “DE EETTUIN”

bijzonder geschikt voor een compleet verzorgd feest met bijvoorbeeld een barbecue of een buffet

 Onze kleurrijke tuin is de ideale locatie voor een gezellige bijeenkomst of feest op zwoele zomerdagen. De tuin biedt mogelijkheden voor een volledig verzorgde barbecue, tot aan een feestavond met lekkere hapjes en drankjes of een buffet.

DE VRIJE BROUWER    GULPENER

Gemaakt voor de bewuste genieter die de pure smaak van ons bier kan waarderen.

DOUWE EGBERTS KOFFIE    GEBRAND VOOR NEDERLAND

MET  RUIM 260 jaar ervaring  WEET DOUWE EGBERTS WAT GOEDE KOFFIE IS

BORRELHAPJES

EEN DIVERSITEIT AAN KOUDE BORRELHAPJES

BORRELHAPJES

KWALITEIT WARM BORRELGARNITUUR

UW GASTEN ECHT VERWENNEN?

Dit kan met een heerlijk buffet!

cafe uniek mobiel 22